Header%20peter%20bisschop

politeia,een ander Europa !!!!!! Samen met :www.europeandemocracylab.org  -  DieM25  -  www.gen-europe.org  -   www.ecoplusopenoogprodukties.eu    ,  doe mee en RED EUROPA !!!!!!!!

Volgend jaar Europese verkiezingen!!!

Geachte MEDElanders 2

Geachte MEDElanders, beste MENSEN, vergeet de democraten, de conservatieven en de liberalen, het socialisme en de radicalen - links en rechts. Kies vanuit uw hart voor het "ecologisch humanisme", een authentiek alternatief voor de industriële samenleving!!! 
Veel wijsheid toegewenst bij de komende verkiezingen!ecoplusopenoog PRODUKTIES !!!!!


NU GRATIS op www.ecoplusopenoogprodukties.eu onder de knop dokumentatie / video's.Geachte MEDElanders 1

Geachte MEDElanders, beste MENSEN! Vergeet de democraten, de conservatieven en de liberalen, het socialisme-communisme en de radicalen- links en rechts. Kies vanuit uw hart voor "ecologisch humanisme" een authentiek alternatief voor de industriële samenleving!

lees het boek:
ECOFILOSOFIE
Schets voor een nieuwe manier van LEVEN
van: HENRYK SKOLIMOVSKI


Driedeling

Geen twee- maar driedeling n.l.
1. de boodschappenverkondigers, 
2. zij die boodschappen halen,
3. zij die nergens een boodschap aan hebben!!!
Op naar de verkiezingen.

Pest-kapitaal-pest

Het arrogant en hebzuchtig hufterkapitalisme bestaande uit leugenaars, dieven, bloedzuigers en lijkenpikkers, mede mogelijk gemaakt door kijkbuis-koopgoot en schijthuisvolk, ver-pest het leven !!!!!!!!!!

een goed voorbeeld doet volgen


CONSUMENTISME

CONSUMENTISME: HOE MEER JE HEBT, HOE BETER JE BENT, 'DE VERWARRING DAT MENSELIJKE WAARDE IS TE VINDEN IN CONSUMPTIE EN BEZIT VAN MATERIËLE GOEDEREN. CONSUMENTISME IS GEZOND NOCH DUURZAAM'

Dr. Ervin Laszlo

Sociaal Darwinisme

Sociaal Darwinisme: de ideologie van de strijd tussen de sterksten. "Het naïeve concept dat ongebreidelde competitie de wet van het leven is, zowel in de samenleving als in de natuur, dient slechts als rechtvaardiging voor de veronachtzaming van degenen die het hards hulp nodig hebben".

 Dr.Ervin Laszlo
Dit naar aanleiding van de dag van de armoede en de wereldvoedseldag.
Deze collage is een ECO-plus-open-oog-produktie voor een nieuwe manier van leven!


                    

De neolitische illusie
DE NEOLITISCHE ILLUSIE:
De illusie dat de natuur oneindig en onuitputtelijk is.
"Een overtuiging die al eeuwenoud is en ooit begrijpelijk en ongevaarlijk was, kan er nu toe leiden dat de planeet niet meer in staat is in de noodzakelijke behoeften van de mensheid te voorzien."

Dr. Ervin Laszlo


Marktfundamentalisme

Marktfundamentalisme; de markt als antwoord op elke vraag.
'De overtuiging dat de markt het antwoord is op alle vragen leidt tot overexploitatie van de hulpbronnen van de planeet en vergroot de kloof tussen arm en rijk'

Dr. Ervin Laszlo


Daarom geen TTIP en zeker geen ISDS!


De collage is een Ecoplusopenoogproduktie; voor evolutionaire politiek!!!!!!
Militarisme


De weg naar vrede loopt via oorlog. Een achterhaald concept; in de hedendaagse wereld is handelen op basis van het principe 'oog om oog, tand om tand’ geen garantie voor vrede of stabiliteit; het maakt mensen alleen maar blind en tandeloos!! !  

Dr. Ervin LaszloPOLITEIA


POLITEIA een ander Europa, anders dan de rest van de wereld van moordende handel en moderne slavenmarkt naar een werkelijk beschaafde samenleving van soevereine mensen in samenwerkende Europese regio's. Lees het hele verhaal van "Politeia, een ander Europa" op de website van www.ecoplusopenoogprodukties.eu onder de button documentatie/video's. 
Voor opmerkingen en/of aanvullingen alvast bedankt bij deze.
Europese verkiezingen 2014

Niet meer, niet minder, maar een ander Europa van soevereine mensen in een Europa van de samenwerkende regio's.
Daarom heb ik vandaag gestemd op Jolanda Verburg, nummer 1 van de Groenen - lijst 13, omdat ik het helemaal met haar eens ben, namelijk voor iedereen in Europa een basisinkomen!